Over Forte

 

Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij. Forte brengt praktische en inspirerende uitgaven op de markt op het gebied van koken en bakken, tuinieren en creatieve hobby's:

Forte Creatief
Praktische boeken voor iedereen die creatief bezig wil zijn

Visserstruien breien met Stella Ruhe, sokken breien met Jo An Luijken en borduren op breiwerk met Nienke Landman. De hakers vinden inspiratie bij Christel Krukkert en Joke Vermeiren voor de leukste amigurumi, bij Annemarie Arts voor kinderspeelgoed en bij Claire Boeter voor kleding en accessoires. Ook vind je bij Forte Creatief mooi vormgegeven boeken over macramé en handletteren en stevige gebonden boeken over houtbewerken.

Forte Creatief – voor elke hobby een boek!

Via de speciale facebookpagina  volgt u ­­de laatste nieuwtjes op creatief gebied.

 

Forte Groen

Zaaien, planten, oogsten & genieten

Forte Groen heeft praktische en inspirerende oplossingen voor allerlei grote en kleine tuinvragen. De boeken richten zich zowel op de beginnende stadstuinier als op de meer ervaren tuinliefhebber. Elke uitgave is geschreven door een auteur die met beide voeten in de klei staat en zijn vakkennis en ervaring graag wil delen.


Forte Culinair

Gewoon lekker eten

De boeken van Forte Culinair geven je zin om gewoon lekker te koken en te bakken. Van brood en gebak, vegetarisch koken en koken met speciale ingrediënten in de hoofdrol tot wereldgerechten en recepten van de Volkskeuken.

Met eenvoudige ingrediënten en duidelijke recepten uit binnen- en buitenland.

Proef, eet en geniet!