Els Jacobs

Auteursnaam

Els Jacobs

Dr. Els Jacobs (1965) is sociaal wetenschapper en professional organizer van beroep en sinds 2005 de drijvende kracht achter De HuishoudCoach® en De KantoorCoach®. Els kent de denkwijze en leefwereld van zelfbenoemde chaoten met een druk werkend bestaan van binnenuit. Als organizer, moeder van drie dochters én gewezen sloddervos, weet ze precies welke persoonlijke en praktische hobbels genomen moeten worden om orde op zaken te kunnen stellen.

Bij De HuishoudCoach/De KantoorCoach verzorgt Els o.a. de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt en diverse 1-daagse trainingen. Daarnaast coacht en adviseert Els particulieren, werknemers en leidinggevenden bij overheids- en onderwijsinstellingen bij het organiseren van hun huis en werk, en schrijft uitstekend gerecenseerde opruimboeken.

In 2022 is van haar hand ‘Organiseer je leven' verschenen, dat de geheel herziene en uitgebreide editie is van haar bestseller ‘Aan de slag met De HuishoudCoach’ (in 2020 al in een herziene editie uitgebracht oder de titel 'Het no-nonsense opruimboek'), waarvan in totaal meer dan 20.000 exemplaren zijn verkocht. Els Jacobs is ook auteur van de boeken Vrolijk HuishoudenMinimorfoses – de 35 beste opruimacties van De HuishoudCoach,  Alles onder controle met De HuishoudCoach en Grip op de chaos, die door Nederlandse en Vlaamse chaoten en de media met groot enthousiasme zijn ontvangen.

www.dehuishoudcoach.nl
 

Boeken van Els Jacobs

Boeken van Els Jacobs