Forte

Webshop

 • Sjaals en stola's breien

  Sarah Hatton

  Sjaals en stola's breien

  met speciale breitechnieken en stylingtips om de sjaals te dragen


  ISBN: 9789462500662
  Omvang: 136 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 18,50
Meer informatie

In dit boek staan 22 breipatronen voor prachtige ontwerpen met onder andere kralen, kant en kabels, en met stap-voor-stapinstructies voor speciale technieken.

Als je van breien houdt en mooie projecten zoekt om je vaardigheden nog meer te ontwikkelen, is dit het juiste boek voor jou. Sarah Hatton, een bekende ontwerpster van breiprojecten, heeft 22 fantastische sjaals en stola’s ontwikkeld vol interessante steken; ze zijn allemaal gemaakt van prachtige zachte en stijlvolle garens. Creëer een kast vol geweldige gebreide accessoires ? van sjaals en stola’s tot bolero’s, omslagdoeken en broches.
Omdat we nou eenmaal van afwisseling houden, bevat dit boek ook een hoofdstuk waarin we je diverse manier laten zien hoe je de gebreide sjaals kunt dragen. Achter in het boek zit een hoofdstuk met stap-voor-stapinstructies voor de speciale technieken die bij sommige projecten gebruikt worden, zoals het breien met kralen en kanttechnieken. Er is dus geen enkele reden meer om deze nieuwe uitdagingen uit de weg te gaan.
Veel breiplezier!

Sarah Hatton leerde breien toen ze vijf jaar oud was en sindsdien is ze altijd dol geweest op textiel. Ze is afgestudeerd aan Leeds University in mode en haar eerste baan was als ontwerpster voor een bedrijf in breigarens. Hier ontwikkelde ze haar talent voor ontwerpen en breien en het schrijven van patronen.