Forte

Webshop

 • Aan de slag met de HuishoudCoach Herziene editie

  Els Jacobs

  Aan de slag met de HuishoudCoach Herziene editie

  Opruimen, administreren, agenderen en poetsen


  ISBN: 9789462501461
  Omvang: 224 blz.
  Uitvoering: flexiband

  € 21,50
Meer informatie

Ben je zonder opruimtalent ter wereld gekomen? Of zijn je huis(houden) en administratie door omstandigheden versloft en verstoft? En wil je graag opgeruimd leven, maar heb je geen idee wáár je moet beginnen en hóe je snel en blijvend resultaat boekt?
Geen nood, DE HUISHOUDCOACH® weet raad!

In dit praktische en positieve boek biedt De HuishoudCoach® je:

 • inzicht in de oorzaken en gevolgen van chaos in huis en hoofd
 • 4 methoden voor succesvol opruimen, administreren, agenderen en poetsen
 • haalbare weekopdrachten waarmee je thuis direct aan de slag kunt
 • een overzicht van beruchte valkuilen en beproefde oplossingen

Ook geschikt voor niet-chaoten met chronisch tijd- en ruimtegebrek

De pers over deze bestseller:

…lees liever Aan de slag met de Huishoudcoach. Het voordeel daarvan is namelijk dat het 4 x 12 haalbare weekopdrachten geeft, waarmee je aan het werk kunt. Als je deze eenvoudige opdrachten volgt, heb je na een jaar een opgeruimd, schoon huis.’
Nederlands Dagblad

'Het is niet zo moeilijk als je denkt om als opgeruimd mens mét een opgeruimd huis door het leven te gaan: word gewoon je eigen huishoudcoach... Dit stappenplan maakt daar een haalbare kaart van.'
Libelle


Over de auteur
Jacobs,-Els-2014.jpg

Dr. Els Jacobs (1965) is professional organizer van beroep en sinds 2005 de drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. In die hoedanigheid adviseert en coacht ze huishoudens van divers pluimage naar een opgeruimd leven. Ze doet dit met een ‘vliegende start’ aan huis, cursussen, workshops, lezingen en de uitgave van een online magazine. Daarnaast verzorgt ze de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren.

Els Jacobs is auteur van de boeken Aan de slag met De HuishoudCoach (2011, 5e druk), Vrolijk Huishouden (2010, 3e druk), Minimorfoses: de 35 beste opruimacties van De HuishoudCoach (2011) en Alles onder controle met De HuishoudCoach (2011, 2e geactualiseerde druk), die door Nederlandse en Vlaamse chaoten en de media met groot enthousiasme zijn ontvangen.

Gerelateerd