Forte

Webshop

 • Amigurumi zakjes

   Chabepatterns

  Amigurumi zakjes

  en andere tasjes


  ISBN: 9789461316790
  Omvang: 112 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 17.50
Meer informatie

Een dinorugzak om je lunch te bewaken, zachte hoezen om je pyama op te bergen, een dubbelzijdige pennenzak om je stiften in te bewaren of een knuffelbare mand om je favoriete speeltjes in op te ruimen. Al deze dingen en nog veel meer mooie tassen, zakjes en opbergmogelijkheden om zelf te maken vind je in 'Amigurumizakjes & andere tasjes'.

De schattige en zachte amigurumizakjes zijn perfect om op een leuke manier het drukke leven van kindjes te organiseren.
In haar eerste boek brengt Chabepatterns verschillende ontwerpen voor kleine en grote gehaakte zakjes samen. Elk project is gemakkelijk te maken en is voorzien van gedetailleerde instructies en stap-voor-stapfoto's.


Over de auteur
Chabepatterns.jpg

Maria Isabel (Chabepatterns)

Al sinds haar eigen kinderjaren speelt handwerk een belangrijke rol in het leven van Marίa Isabel. Toen ze leerde haken, ging er een wereld vol creatieve mogelijkheden voor haar open. Bij het ontwerpen van tassen en sieraden haalt ze haar inspiratie uit haar onmiddellijke omgeving, haar warme familie en de kleurrijke pracht van de natuur. Mooie haakprojecten ontwerpen die ook nog eens praktisch in gebruik zijn inspireert haart tot steeds verrassendere resultaten.
Elke dag houdt Marίa Isabel nog een tikkeltje meer van haken. En wanneer ze haar ontwerpen tot leven ziet komen in de handen van een enthousiaste peuter, is ze pas echt in de zevende hemel.