Forte

Webshop

 • ByClaire fashion

  Claire Boeter

  ByClaire fashion

  Haak, brei en borduur je eigen stijl


  ISBN: 9789462501850
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 19,99
Meer informatie

Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Een echt
handboek voor al je fashion-wensen. Met haar eigen prachtige garens
maakt ze stijlvolle sjaals, kleurrijke shrugs, hippe vesten, toffe tassen en handige accessoires. Niet moeilijk om te maken, en het resultaat is spectaculair en heerlijk om te dragen.

Claire laat bovendien zien hoe je elk kledingstuk kunt combineren
met bijvoorbeeld een stoere spijkerbroek, een pittig jurkje of
een leuke rok. Zo creëer je je eigen stijl. Alle projecten worden
helder beschreven en stap voor stap uitgelegd.

Een fijn boek om uit te haken, breien of borduren. Maar ook een echt byClaire-stijlboek, om lekker in te bladeren en je te laten inspireren.
 


Over de auteur
Claire-Boeter-2014-voorlopig.jpg

Claire Boeter is al jaren een fervent haakster. Kleur en vrolijkheid voeren bij haar werk altijd de boventoon. Zelf creatief bezig zijn met wol en haaknaald én anderen inspireren zijn voor Claire erg belangrijk. Ze haakt veel in opdracht en geeft ook workshops. Claire is altijd werkzaam geweest in het onderwijs en heeft een gezin, dat vrolijk meeprofiteert van al haar haakproducties, dat is in haar boeken en op haar blog niet te missen!

Samen met Saskia Laan maakte zij in 2014 “Haken & kleur – een huis vol geluk”. Dit boek is sinds het verscheen in oktober 2013 al vele malen herdrukt en in 2015 volgden de succesvolle titels 'Haken & kleur FEEST' en 'Haken & kleur BUITEN'.

De boeken 'Haakgeluk' 'Haakgeluk 2' en 'Klein haakgeluk' maakte Claire alleen. Claire heeft een eigen garenlijn "byClaire". De projecten in de haakgeluk-boekjes heeft zij met de verschillende varianten van dit garen gehaakt.