Forte

Webshop

 • Een blijvend maatje minder

  Hilde Deweer

  Een blijvend maatje minder

  Bye bye jojo in 80 recepten


  ISBN: 9789463832465
  Omvang: 216 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 22.50
Meer informatie

HÉT NIEUWE BOEK VOOR LEVENSGENIETERS DIE WILLEN KOKEN VOOR EEN BLIJVEND MAATJE MINDER. OF VOOR WIE GEWOON GEZOND WIL ETEN.

Wil je graag wat overtollige kilo’s kwijt? Of heb je recent wat gewicht verloren en wil je dat graag zo houden? Dan zijn de meer dan 80 recepten in 'Een blijvend maatje minder' precies wat je zoekt! Na het succes van 'Koken voor een maatje minder – min 6 kilo in 6 weken' bundelde Hilde Deweer voor dit tweede boek een gevarieerde verzameling recepten om die nieuwe maat te houden.

Meer dan 80 gezonde en smaakvolle gerechten, van ontbijt tot avondmaal, boordevol groenten en vezels en beperkt in vetten en koolhydraten. Keep it simple is het motto. Het zijn allemaal makkelijke recepten met niet al te veel ingrediënten. Zowel klassiekers als originele bereidingen voor elk type keukenprins(es): snelle maaltijden, slimme gerechten waarbij de oven het mees-te werk doet, of trage pruttelpotjes.

HILDE DEWEER begeleidde als adjunct-uitgever 12 jaar lang de grote namen in de culinaire wereld en is nu lifestyleredacteur bij gezondheid.be. Toen zij tijdens de menopauze kampte met wat extra kilo’s verzamelde ze haar kennis en ervaring om een afslankplan te ontwikkelen… en het lukte!
dit plan, met de heerlijkste gerechten legde ze vadst in het boek 'Koken voor een maatje minder', dat zij schreef samen met haar dochter Marie Bossuyt.


Gerelateerd