Forte

Webshop

 • Eten uit de buurt

  Michiel Bussink

  Eten uit de buurt

  Haal alles uit je voedselcirkel


  ISBN: 9789462500617
  Omvang: 176 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 9,95
Meer informatie

PER 1 AUGUSTUS 2016 PERMANENT IN PRIJS VERLAAGD!

Er komt zoveel, en vaak tegenstrijdige, informatie over ons eten op ons af, dat we niet meer weten wat we moeten geloven. Eten uit de buurt helpt om weer meer te vertrouwen op ons eigen gezonde verstand. Het laat zien dat voedselproductie dichter bij huis een aantrekkelijke en begaanbare weg is: gezonder, mooier, lekkerder en beter voor boer, natuur, landschap, milieu en de wereld. Michiel Bussink neemt de lezer mee langs eetbare erven, weelderige moestuinen, voedselbossen, -parken en -bermen, dorpsbongerds, stadsboeren, voedselcoöperaties, en zelfpluktuinen.

‘Michiel schrijft over wat mij aan het hart gaat. Wat me elke dag bezighoudt. Een inspirerend boek: u gaat er van genieten!’
Nel Schellekens, van Gasterij De Gulle Waard, in het voorwoord van Eten uit de buurt. Haar restaurant in Winterswijk werd verkozen tot Puurste restaurant van 2014. Ze kookt al jarenlang met producten uit de buurt.


Over de auteur
Bussink-Michiel-2015-JNaber.jpg

Michiel Bussink is freelance journalist en auteur van onder andere Lekker Landschap en Ik eet, dus ik ben. Hij schrijft over voedsel, land- en tuinbouw voor diverse media.
Michiel verbouwt zelf een deel van zijn eigen groenten, fruit en kruiden, houdt kippen en geeft lezingen, workshops en advies over voedsel.

Auteursfoto: Joep Naber