Forte

Webshop

 • Grip op de chaos

  Els Jacobs

  Grip op de chaos

  De zeven sleutels tot een opgeruimd leven


  ISBN: 9789462500341
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 21,50
Meer informatie

Je wilt graag opgeruimd leven, maar het lukt je maar niet om aan de slag te gaan. Misschien word je gehinderd door onhandige overtuigingen (‘het moet perfect’) of heb je moeite de eerste stap te zetten, spullen los te laten of je motivatie vast te houden. En dus heeft de chaos je in de greep.

In Grip op de chaos geeft professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach® je de zeven sleutels in handen waarmee je uit deze impasse komt. Allereerst biedt ze inzicht in alle facetten van chaos: wat is chaos, waarom leef je in chaos en hoe ga je er mee om, wat zijn de voor- en nadelen ervan en welke excuses gebruik je om geen actie te ondernemen? Met behulp van de chaosindicator kun je vaststellen hoe erg het met de chaos in jouw huis en hoofd is gesteld.

Vervolgens ontdek je aan de hand van zeven sleutels wat je kan helpen om aan de slag te gaan en door te pakken. Je komt erachter wat je blokkades, je motivatie en krachtbronnen zijn, maakt een realistische schets van jouw droomhuis, leert te focussen op het belangrijkste, maakt kennis met de meest effectieve opruimstrategie, zet jouw automatische opruimpiloot in werking en krijgt tips over hoe je jezelf kunt belonen. Zodat je elke dag kunt genieten van een opgeruimd huis en hoofd!


Over de auteur
Jacobs,-Els-2014.jpg

Dr. Els Jacobs (1965) is professional organizer van beroep en sinds 2005 de drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. In die hoedanigheid adviseert en coacht ze huishoudens van divers pluimage naar een opgeruimd leven. Ze doet dit met een ‘vliegende start’ aan huis, cursussen, workshops, lezingen en de uitgave van een online magazine. Daarnaast verzorgt ze de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren.

Els Jacobs is auteur van de boeken Aan de slag met De HuishoudCoach (2011, 5e druk), Vrolijk Huishouden (2010, 3e druk), Minimorfoses: de 35 beste opruimacties van De HuishoudCoach (2011) en Alles onder controle met De HuishoudCoach (2011, 2e geactualiseerde druk), die door Nederlandse en Vlaamse chaoten en de media met groot enthousiasme zijn ontvangen.

Gerelateerd