Forte

Webshop

 • Groentje

  Margo Togni

  Groentje

  Inspiratie voor je eigen groene levensstijl


  ISBN: 9789491853128
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 22,50
Meer informatie

Margo Togni houdt van alles wat met groen te maken heeft en wil dit graag met iedereen delen. In Groentje laat ze zien hoe leuk, mooi en makkelijk het is om met planten te werken in huis én in de keuken. Planten komen op alle mogelijke manieren aan bod: van de hippe kamerplant tot zelfgemaakt lavendelijs, van de geur en kleur van zelfgeteelde bloemen tot lekkere gerechten van eigen kweek.

Het werken met planten, kruiden en bloemen is niet alleen ongelooflijk leuk maar geeft je daarbij rust in je hoofd en is ook nog eens goed voor je gezondheid en de natuur.

Groentje is een heerlijk en veelzijdig groenboek vol foto’s, recepten, interieursuggesties met bloemen en planten, beautytips, groene weetjes en nog veel meer!

Laat je inspireren door Margo’s groene lifestyle!


Over de auteur
MargoTogni_2017.jpg

Margo Togni, een jonge vormgeefster met een passie voor alles wat groen en gezond is.

Margo Togni (1993) is van huis uit bloemiste. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij een kunstenares die haar de creatieve kant van het vak liet zien. In 2011 deed ze mee aan een boekettenwedstijd, werd derde van Noord-Holland en nam daarna deel aan de landelijke wedstrijd. Datzelfde jaar begon Margo aan de opleiding tot ruimtelijke vormgever aan het Nimeto in Utrecht, die ze met een succesvol eindproject afrondde.

Tijdens haar werk als grafisch vormgever kwam het idee bij haar op om een boek te maken over groenten, kruiden, planten en bloemen. Uitgangspunt hiervoor is haar eigen groene levensstijl. Margo houdt van puur en biologisch eten en reist graag de wereld over om nieuwe inspiratie op te doen voor haar werk en overal kookworkshops te volgen, die haar op nieuwe ideeën brengen voor haar eigen recepten. Maar ze zit ook vaak heerlijk met een goed boek in het zonnetje op de bank of is bezig met haar planten en haar eigen tuin op 4-hoog. Daar verbouwt ze kruiden en groenten die ze, behalve in smakelijke gerechten, ook verwerkt in beautyproducten.

Margo deelt haar pure en groene lifestyle vol enthousiasme haar boek Groentje. Dit boek verschijnt medio maart 2017. Het wordt een boek vol foto’s, recepten, interieursuggesties met bloemen en planten, beautyideeën en meer!