Forte

Webshop

 • Haken en kleur BUITEN

  Saskia Laan
  Claire Boeter

  Haken en kleur BUITEN


  ISBN: 9789462500181
  Omvang: 112 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 18,50
Meer informatie

Na de bestseller Haken & kleur en Haken & kleur FEEST, zijn Claire en Saskia op pad gegaan en hebben een hele collectie haakwerk gemaakt om buiten te gebruiken, te dragen of de tuin mee te versieren.

Ze maakten prachtige sjaals en omslagdoeken, mooie picknickkleden en kussens, en wollige tassen en polswarmers. Ze versierden de tuin met slingers, guirlandes en zelfs een kroonluchter. Natuurlijk haakten ze ook een hangmat om heerlijk in weg te dromen. Alle projecten hebben weer hun bekende kleurrijke frisse stijl. Haken & kleur – BUITEN is een heerlijk boek, om uit te haken of om lekker in te bladeren en inspiratie uit op te doen.

Claire Boeter & Saskia Laan zijn succesvolle bloggers en hebben grote scharen fans en volgers opgebouwd, die in de rij zullen staan voor dit derde boek.


Over de auteurs
Saskia-Laan-2014-voorlopig.jpg

Saskia Laan heeft in het haken een uitlaatklep gevonden waar zij haar creatieve passie in kwijt kan. "Werken met kleur, mooie wolletjes en een borrelende bron van inspiratie is het leukste dat er is!”. Zij geeft met veel plezier workshops bij haar thuis en op lokatie om anderen te inspireren met kleur, haakwerk en enthousiasme.

Het werk in het onderwijs heeft sinds kort plaats gemaakt voor een fulltime baan vol creativiteit. Naast creatief bezig zijn, vindt zij het superfijn om met man en kind op pad te gaan, dauw te trappen en te fietsen over schelpenpaadjes!

Samen met Claire Boeter maakte zij in 2014 Haken & Kleur - een huis vol geluk. Daarna volgden Haken & kleur FEEST en Haken & kleur BUITEN. 
De auteurs kennen elkaar van de PABO en samen hebben zij zoveel inspiratie dat zij naar eigen zeggen "wel 10 haakboeken kunnen vullen!”.

Saskia Laan is zeer actief op wolplein.nl, evenals Annemarie Arts.

Claire-Boeter-2014-voorlopig.jpg

Claire Boeter is al jaren een fervent haakster. Kleur en vrolijkheid voeren bij haar werk altijd de boventoon. Zelf creatief bezig zijn met wol en haaknaald én anderen inspireren zijn voor Claire erg belangrijk. Ze haakt veel in opdracht en geeft ook workshops. Claire is altijd werkzaam geweest in het onderwijs en heeft een gezin, dat vrolijk meeprofiteert van al haar haakproducties, dat is in haar boeken en op haar blog niet te missen!

Samen met Saskia Laan maakte zij in 2014 “Haken & kleur – een huis vol geluk”. Dit boek is sinds het verscheen in oktober 2013 al vele malen herdrukt en in 2015 volgden de succesvolle titels 'Haken & kleur FEEST' en 'Haken & kleur BUITEN'.

De boeken 'Haakgeluk' 'Haakgeluk 2' en 'Klein haakgeluk' maakte Claire alleen. Claire heeft een eigen garenlijn "byClaire". De projecten in de haakgeluk-boekjes heeft zij met de verschillende varianten van dit garen gehaakt.

Gerelateerd