Forte

Webshop

 • Het minivolkje

  Olka Novytska

  Het minivolkje

  36 kleine amigurumi om te haken


  ISBN: 9789463832960
  Omvang: 144 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 17.50
Meer informatie

Welkom in het koninkrijk van de Mini’s! De Koning en Koningin geven een groot haakfeest. De Prins, Nar, Fee en Ridder zijn van de partij. Kom jij ook? Neem dan je haaknaald mee.

Maak zelf de 36 Mini’s van dit bruisende volkje! Alle amigurumi kunnen rechtop staan, dus het zijn de perfecte maatjes voor kleine dromertjes die graag spelen. En de kapsels en hoeden passen op elk poppetje, ideaal om je eigen fantasiewereld samen te stellen. Met de stap-voor-stapfoto’s en video-instructies voor beginners en gevorderden haak je deze Mini’s in een handomdraai!

Ontwerpster Olka Novytska (AradiyaToys) deelt haar haakpassie
in 36 unieke mini-amigurumi.


Over de auteur
Olka2.jpg

Olka Novytska is de ontwerper van de gehaakte figuurtjes uit Het Minivolkje.
Ze woont in Kiev in Oekraïne en houdt al sinds haar kindertijd van handwerk, zoals kralen rijgen, borduren en naaien. Sinds ze het haken ontdekt heeft is ze helemaal gepassioneerd door het haken van amigurumifiguurtjes.

Olka zette haar eerste stapjes als amigurumiontwerpster in 2013. De start van AradiyaToys ziet ze als een van de belangrijkste gebeurtenissen in haar leven. Ze miste in veel haakpatronen het gevoel voor detail en duidelijke afbeeldingen, dus begon ze zelf met het ontwerpen van heldere patronen waar ook beginnende hakers mee aan de slag kunnen.

In haar boek Het Minivolkje – de vertaling van het wereldwijd populair Mini Kingdom – deelt Olka haar liefde voor amigurumi met de wereld, zodat iedereen die dat wil zijn of haar eigen schattige vriendjes kan haken.

Op facebook vind je Olka als AradiyaToys, op Instagram: @aradiyatoys

Gerelateerd