Forte

Webshop

 • Krachttraining

  Frédéric Delavier

  Krachttraining

  een anatomische benadering. Herziene en uitgebreide editie


  ISBN: 9789058779083
  Omvang: 192 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 28.50
Meer informatie

Krachttraining, een anatomische benadering is wereldwijd een bestseller. In het boek wordt op een heldere en precieze manier ingegaan op de beweging van de spieren tijdens krachttraining. Elke oefening wordt weergegeven in een tekening waarop alle actieve spieren duidelijk zijn aangegeven. Aan de hand van deze oefeningen kan zowel de beginnende als de gevorderde sporter een passende training opbouwen. Het standaardwerk over krachttraining van Frédéric Delavier!

Deze in 2011 herziene editie behandelt bovendien de meest voorkomende blessures die optreden bij zware krachttraining en helpt het mogelijke problemen in een vroeg stadium te signaleren. Daarnaast geeft het vele rek- en strekoefeningen.


Over de auteur
Delavier,-Frédéric.jpg

Frédéric Delavier is zijn professionele carrière begonnen als student aan de kunstacademie van Parijs. Al op 18-jarige leeftijd maakte hij grafische tekeningen voor tijdschriften over videogames. Naast zijn studie en zijn commerciële grafische werk is hij ook anatomie gaan studeren. Hij heeft diverse boeken over krachttraining op zijn naam staan. Met name de Guide des mouvement de musculation (bij Forte in vertaling verschenen onder de titel Krachttraining) is wereldwijd een standaardwerk geworden op het gebied van krachttraining en sportanatomie.
In januari 2023 verschijnt van dit standaardwerk een geheel herziene editie met 80 nieuwe pagina's.