Forte

Webshop

 • PUUR ZOET

  Mariette van Tuyl

  PUUR ZOET

  Lekker en bewust bakken met pure ingrdiënten


  ISBN: 9789462502826
  Omvang: 192 blz.
  Uitvoering: flexiband

  € 23.50
Meer informatie

Je gezonde lifestyle behouden en toch genieten van een stuk brownie of lekker toetje? Dat kan! In PUUR ZOET legt Mariette, van het populaire blog Zoetrecepten.nl, de basis tot het gezondere bakken. Dit boek helpt jou om het gebruik van toegevoegde suikers, vet en room te minimaliseren en daar een pure vervanger voor te vinden.

In PUUR ZOET vind je de lekkerste ontbijtjes, voedzame tussendoortjes, toffe taarten en zoete toetjes. De meeste recepten zijn glutenvrij, lactosevrij of vegan. Want iedereen moet toch mee kunnen genieten van een zoete traktatie? Om je nog verder op weg te helpen staat het boek vol baktips en informatie om ingrediënten te vervangen zodat ze aansluiten op jouw voedingspatroon. 

* Zoet zondigen, maar dan op een verantwoorde en leuke manier
* Gezond én lekker is niet moeilijk!
* Met 80 gluten- en lactosevrije recepten en bijna 60 vegan recepten

Dit is de vernieuwe editie van het succesvolle boek uit 2018 van Mariette van Tuyl, winnaar van de Foodblogaward 2018. Het boek heeft een fijne flexi-uitvoering gekregen en Mariette voegde zes nieuwe recepten toe.

PUUR ZOET: where healthy and sweet meet


Over de auteur
Mariette-2018.jpg

Dit is Mariette. Ze is de oprichtster van de zoete foodblog Zoetrecepten.nl en woont al veertien jaar in Amsterdam. Naast een diehard foodie is ze ook foodfotograaf en Communicatie & Media specialist.

Lekker en gezond eten maakt haar blij. Ze is er continu mee bezig en deelt haar recepten, inspiratie en kennis al bijna zeven jaar op haar blog Zoetrecepten. Hier kun je zowel terecht voor lekkere 'zondige' zoete recepten, als voor baksels met een gezonde twist. Die gezonde twist brengt ze aan door natuurlijke, voedzame ingrediënten te gebruiken en suiker en vet te verminderen. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij, lactosevrij of vegan, maar vooral heel erg lekker!

Maandelijks genieten meer dan 150.000 unieke bezoekers van haar online recepten. Met haar blog won Mariette ide Foodblogaward van het jaar 2018.

Van haar succesvolle boek PUUR ZOET – Lekker en bewust bakken met pure ingrdiënten, verschijnt in januari 2021 een paperback editie met een aantal nieuwe recepten.