Forte

Webshop

 • PUUR ZOET

  Mariette van Tuyl

  PUUR ZOET

  Lekker en bewust bakken met pure ingrdiënten


  ISBN: 9789462501935
  Omvang: 192 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 24,99
Meer informatie

Je gezonde lifestyle behouden en toch genieten van een stuk brownie of lekker toetje? Dat kan! In PUUR ZOET legt Mariette, van het populaire blog Zoetrecepten.nl, de basis tot het gezondere bakken. Dit boek helpt jou om het gebruik van toegevoegde suikers, vet en room te minimaliseren en daar een pure vervanger voor te vinden.

In PUUR ZOET vind je de lekkerste ontbijtjes, voedzame tussendoortjes, toffe taarten en zoete toetjes. De meeste recepten zijn glutenvrij, lactosevrij of vegan. Want iedereen moet toch mee kunnen genieten van een zoete traktatie? Om je nog verder op weg te helpen staat het boek vol baktips en informatie om ingrediënten te vervangen zodat ze aansluiten op jouw voedingspatroon. 

* Zoet zondigen, maar dan op een verantwoorde en leuke manier
* Gezond én lekker is niet moeilijk!
* Met 80 gluten- en lactosevrije recepten en bijna 60 vegan recepten

PUUR ZOET: where healthy and sweet meet


Over de auteur
Mariette-2018.jpg

HI! Ik ben Mariette, 28 jaar, oprichtster van de zoete foodblog Zoetrecepten.nl en al 10 jaar wonend in Amsterdam. Naast een diehard foodie ben ik ook Communicatie & Media specialist en word ik heel gelukkig van het fotograferen van eten.

Lekker en gezond eten maakt me blij. Ik ben er continu mee bezig en deel mijn recepten, inspiratie en kennis al bijna vijf jaar op mijn blog Zoetrecepten. Hier vind je de lekkerste zondige zoete recepten, maar ook veel baksels met een gezonde twist. Dat doe ik door het gebruik van natuurlijke, voedzame ingrediënten en het verminderen van suiker en vet. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij, lactosevrij of vegan, maar vooral heel erg lekker.

Maandelijks genieten meer dan 150.000 unieke bezoekers van haar online recepten. Ze is winnares van de Foodblogaward van het jaar 2018.