Forte

Webshop

 • Smakelijk kamperen

  Smakelijk kamperen

  Eenvoudige gerechten voor op de camping


  ISBN: 9789462502017
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 16,50
Meer informatie

Meer dan 55 recepten; variatie en inspiratie voor koken op de camping 

Kamperen én lekker koken. Het klinkt als water en vuur, want hoe doe je dat met beperkte ruimte, weinig keukenspullen en ingrediënten? Toegegeven: het ís een uitdaging, maar... het kán. Echt. Voor dit campingkookboek verzamelde Petra Knoth de lekkerste, makkelijkste en meest verrassende gerechten. Vakantie betekent voor haar namelijk: ontspannen, maximaal genieten en niet te moeilijk doen, maar zeker ook lekker en gevarieerd eten!

Recepten:
Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartige pannenkoek met spinazie, een eitje met zoete aardappel en spek, Panpizza met zelfgemaakte tomatensaus, een couscoussalade met amandelen of een overheerlijke campingcurry? Alles vlot te bereiden op één of twee pitjes.

Met vermakelijke kampeerverhalen van BN'ers:
Vier je vakantie in een camper, vouwwagen, safari lodge tent of caravan? In dit receptenboek vind je een smakelijke oplossing voor elke situatie of culinaire wens. Voor de minder ervaren kampeerder is een lijstje toegevoegd met onmisbare spullen die het kokkerellen in de campingkeuken een stuk makkelijker maken. En staat je potje vrolijk te pruttelen, plof dan in je klapstoel en geniet van de kampeerervaringen én lekkerste gerechten van Katja Schuurman, weerman Peter Kuipers Munneke en vele anderen.

Bekijk hier de trailer