Forte

Webshop

 • Tekenen on the go

  Sarah Nisbett

  Tekenen on the go

  Leg onderweg mooie momenten vast in je schetsboek


  ISBN: 9789000381661
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 17.50
Meer informatie

Ontdek hoe je met tekenen onderweg - schetsen in een trein, in een café, in de bibliotheek - je tekenvaardigheden kunt verbeteren en je de wereld om te heen op een nieuwe manier kunt ervaren. 

In Tekenen on the go deelt Sarah Nisbett haar technieken voor het maken van boeiende lijntekeningen die momenten en stemmingen vastleggen: een jonge vrouw verloren in gedachten, een paar handen geklemd op een schoot, een vrolijk hondje, een paar gekruiste benen in jeans. Sarah nodigt lezers uit om de mensen in je omgeving te bekijken met nieuwsgierigheid – en niet alleen te zien als onbekenden, maar als mensen met een verhaal dat de moeite waard is te verbeelden. 

Tijdens het leren schetsen met technieken als contourtekenen, met arceren textuur aanbrengen, steunkleuren toevoegen, zul je zien hoe elke schets een verhaal vertelt. Je leert hoe je je focust op belangrijke details die iets onthullen over de persoon die je tekent: de sierlijke houding van een hand over een tas, de verlegen manier waarop iemand zijn voeten onder zich trekt.